Concept Design: Nautilus Rebuild 1: “Reworking Interior Plan”

Status

Reworking Interior Plan


Reworking the forward section of the Nautilus, I added a forward hatch just behind the wheelhouse, I was never happy with the cut I made through the upper section of the Salon.

With the cut gone and only having one entrance, finding Nemo would descend the steps turning aft and travelling back through a short corridor and the a stairwell, heading down to the main deck (2) (there are 3 levels) then turning forward walking through the dining room, library, salon and right hatch through the corridor to the next stairwell to the wheelhouse. So I decided to add a second one 

I am also thinking of adding oblong windows to the Salon removing the current setup.

Its fun but time consuming working out these details..

nautilus-cutaway-2017 001